Cemil Yörük İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Milli, manevi, tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkan, medeniyetimizin değerlerini koruyan; aynı zamanda ahlaki ve insani değerleri benimseyen, okuyan, düşünen, araştıran, yorumlayan, sorgulayan, yapıcı, üretken, bilgi yolunda giden, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış bireyler yetiştirmek. Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre akademik, mesleki, sosyal ve kültürel gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel, mesleki, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlemek ve onların katılımlarını sağlamak. Teknoloji ve bilginin hızlı gelişimiyle değişen dünyada yabancı dil becerisi edinmiş, farklı ırkları ve kültürleri tanıyan, uluslararası düzeyde akranları ile rekabet edebilecek seviyede bilgi ve kültür sahibi, sosyoekonomik gelişmeleri fark eden, dünya ve Müslüman toplumlar ile iletişim kurabilen, öz güveni yüksek bireylerin yetişmesine katkı sağlamak.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:20/14:40
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cemilyorukiho.meb.k12.tr

Adres - Serhat mahallesi Gazi 1. Sokak,Dış Kapı No2 İPEKYOLU/VAN

Adres - Serhat mahallesi Gazi 1. Sokak,Dış Kapı No2 İPEKYOLU/VAN

Ulaşım ULAŞIM ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM